KREEFT


KREEFT
Sterrenbeeld Kreeft houdt ervan om een veilige thuisbasis te hebben. Kreeften worden soms gezien als huiselijk en teruggetrokken. Ondanks deze teruggetrokkenheid kan de Kreeft wel erg veel initiatief tonen in verschillende onderwerpen en heeft deze een erg grote fantasie.

De Kreeft wordt veelal gezien als saai en verlegen. Dit komt omdat veel Kreeften erg conservatief zijn ingesteld. Daarom houdt, vooral de vrouwelijke Kreeft, er van om een groot gezin te hebben. De meeste Kreeften zijn echter wel erg sociaal ingesteld. Bij de Kreeft kun je altijd terecht voor een goed gesprek.

Wanneer Kreeften intiem met elkaar zijn houden deze van romantische dingen. In het dagelijks leven zijn Kreeften erg trouw aan elkaar. De mannelijke helft ziet zich als leider van het gezin en zal daarom alles doen om het eigen gezin te beschermen. Het eigen gezin heeft namelijk de prioriteit boven allerlei andere zaken. De Kreeft zal in relaties vaak meer geven dan nemen. Het kan dan wel gebeuren dat de Kreeft zich te makkelijk laat beïnvloeden door de andere partij. Voor buitenstaanders kan het lastig zijn om een Kreeft te benaderen. Soms krijgen anderen namelijk het gevoel door de Kreeft buitengesloten te worden.

Op het werkgebied zijn Kreeften vooral goede denkers. Velen zijn terug te vinden in de top van het bedrijfsleven wegens hun goede organisatorische kwaliteiten. Echter zijn Kreeften vaak ook goede schrijvers, waardoor een beroep als journalist een goede keuze kan zijn. De Kreeft werkt het liefste in een veilige en huiselijke omgeving.

Bij de kreeft staat dus het gezin vooral op nummer één. Ook besteden Kreeften veel tijd aan allerlei hobby’s. Advies krijgt de Kreeft liever niet. Dit sterrenbeeld doet liever alles op zijn of haar eigen manier. Dit hang samen met het feit dat de Kreeft niet goed van tegenstand en mislukkingen houdt.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Kreeft

.

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop