LEEUW


LEEUW
Sterrenbeeld Leeuw is het meest dominante sterrenbeeld. Daarnaast is de leeuw ook erg spontaan en is deze vaak creatief. De Leeuw zit vol ambitie, is positief ingesteld en erg zelfverzekerd. De Leeuw laat zich niet van zijn voetstuk brengen en heeft een sterke wilskracht.

Door de sterke wilskracht van de Leeuw weten anderen altijd waar ze aan toe zijn. Mede door dit is de Leeuw een goede leider. De Leeuw toont vaak meer lef en denkt groter dan de mensen om zich heen. Echter zijn er ook Leeuwen die zich negatief opstellen. Deze Leeuwen zijn vaak minder prettig in de omgang met anderen.

In relaties is het vertrouwen van de Leeuw vaak makkelijk gewonnen. Daarbij zijn Leeuwen erg openhartig en spontaan. Wanneer iemand misbruik maakt van het vertrouwen van de Leeuw zal deze zich erg teleurgesteld voelen. Deze teleurstellingen komen vaker voor omdat de Leeuw nog al eens moeite heeft met het goed inschatten van anderen. Vooral bij Leeuwen kan het voorkomen dat deze meerdere relaties of affaires heeft voordat hij of zij zich echt gaat settelen.

Op de werkvloer zijn Leeuwen goed in beroepen waarbij ze de ruimte hebben om hogerop te komen. Leeuwen staan bekend om hun organisatorische en toezichthoudende kwaliteiten. Dat maakt een baan in het hoger management voor de Leeuw vaak erg geschikt. Daarnaast voelen veel Leeuwen ook een passie voor artistieke beroepen, bijvoorbeeld in de muziek of kunst.

De Leeuw houdt erg veel van het leven en laat graag zien dat hij de sterkste is. Bij de Leeuw komt het niet neer op een dubbeltje meer of minder en houdt er van om het leven met een korreltje zout te nemen. De Leeuw wenst wel graag afwisseling, want het dagelijkse leven is de Leeuw al snel te saai.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Leeuw

.

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop