MAAGD


MAAGD
Sterrenbeeld Maagd is het enige sterrenbeeld dat vertegenwoordigt wordt door een vrouw. De Maagd heeft een helder verstand en schuwt kritiek op anderen niet. De Maagd heeft wel vaak het gevoel dat ze niet goed begrepen wordt. Dit is iets wat de Maagd niet goed kan begrijpen omdat een Maagd vaak met iedereen het beste voorheeft.

Maagden zijn vaak observerend, kritisch, geduldig en hebben hun oordeel vaak al snel klaar liggen. Een Maagd wordt soms gezien als een wat kil persoon, omdat zij de neiging hebben sommige gevoelens te onderdrukken. In vriendschappen is de Maagd vaak wat afwachtend en zelfs bestaande vriendschappen kunnen soms vrij oppervlakkig blijven. Desondanks zitten er diep in de Maagd vele emoties. Een Maagd heeft vaak moeite om emoties met anderen te delen. Dit komt omdat zij geen vertrouwen in anderen hebben of geen vertrouwen in zichzelf. Door deze eigenschap komt een Maagd soms wat afstandelijk over, terwijl dit zeker niet de bedoeling is van de Maagd. Aan de andere kant kan de maagd ook erg meegaand en vrolijk zijn. Een maagd is gevat, verstandig en weet van veel dingen iets af.

Maagden zijn vaak terug te vinden in intellectuele beroepen. Onderzoek is een onderwerp dat een Maagd goed ligt. Maagden kunnen ook erg praktisch zijn ingesteld, waardoor ze vaak erg technisch kunnen zijn. Het is voor de Maagd belangrijk om te weten hoe iets in elkaar zit. Abstracte vraagstukken zijn echter niet aan de Maagd toebedeeld.

Ordelijkheid is iets waar bijna elke Maagd behoefte aan heeft. De Maagd maakt graag zoveel mogelijk lijstjes en houdt dingen graag overzichtelijk. Daarbij komen onderwerpen als hygiëne ook om de hoek kijken. De Maagd begeeft zich het liefst in een nette en schone omgeving. Persoonlijke gezondheid is ook iets wat voor de Maagd erg belangrijk is.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Maagd

 

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop