RAM


RAM
Sterrenbeeld Ram is een vurig type, waarbij het karakter weerspiegeld van het geweld van de planeet Mars. Rammen tonen graag hun aanwezigheid en laten zich graag overal gelden.  Een Ram is vaak avontuurlijk en zit vol met grote ambities. De Ram is erg op zijn vrijheid gesteld en erg zelfverzekerd. Aan de andere kant hebben rammen een hekel aan wachten en kunnen zij soms overmoedig zijn in hun eigen daden. De Ram is niet bang om confrontaties aan te gaan en kans soms lichtelijk opvliegend zijn.

De Ram heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is daarom vaak een geboren leider. Een ram laat zich niet vaak vertellen wat er moet gebeuren, omdat dit sterrenbeeld liever zelf de leiding neemt. De Ram is als leider op zijn plek en als volgeling vaak onwennig.  Door het grote gevoel van verantwoordelijkheid is de ram een goede ouder. Rammen zijn bereid hun eigen leven op te geven voor dat van hun kinderen, zodat die kunnen overleven. In relaties zijn Rammen vaak eerlijk, spontaan, enthousiast en gul. De Ram heeft vaak een hoge seksuele drift, wat kan leiden tot beslissingen die te snel genomen worden.

Rammen houden van actie en zijn competitief ingesteld. Daarbij is een Ram vaak een echte pionier en probeert deze graag van alles uit. De ram heeft echter ook mindere kwaliteiten. Zo duld een Ram geen tegenstand en geeft het zijn fouten niet graag toe. Wachten is iets wat in het woordenboek van de Ram niet voor komt. Een Ram ziet namelijk graag snel resultaat. Ook is het zo dat de Ram zich eenvoudig kan aanpassen aan verschillende situaties. Dit komt omdat de Ram vlug van begrip is, iets wat in het leven van de Ram goed van pas kan komen, omdat deze zich vaak in acceleratie bevindt. De snelheid van de Ram is voor anderen echter niet altijd te volgen.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Ram

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop