TWEELING


TWEELING
Sterrenbeeld Tweelingen is vaak erg tegenstrijdig. Aan de ene kant zijn Tweelingen moeilijk in te schatten en spreken zij vaak met twee tongen. Aan de andere kant is het grote voordeel dat de Tweeling zich erg makkelijk kan aanpassen. Tweelingen staan in contact met de planeet Mercurius. Deze planeet staat voor de kindertijd en jeugd.

Tweelingen zijn eigenlijk net als kinderen. Tweelingen zijn vaak erg sociaal en gul. Echter zitten Tweelingen ook vol ondeugd. De Tweeling kan vandaag een beslissing nemen, om deze slechts morgenĀ  weer volledig terug te draaien.

In de liefde bekijken Tweelingen ook alles van twee kanten. Zo kan het zijn dat de Tweeling de ene dag niets van romantiek moet hebben, terwijl deze de andere dag juist behoefte heeft aan iets sentimenteels. Dit kan voor de partner als zeer lastig worden beschouwd, omdat zij niet altijd weten wat ze precies moeten verwachten van de Tweeling. Een slechte eigenschap van de Tweeling is dat deze vaak al snel zijn aandacht voor iemand verliest.

Aangezien de Tweelingen soms erg sluw en manipulatief zijn, voelen ze zich thuis in beroepen waarbij woorden de hoofdzaak zijn. Tijdens debatten is het moeilijk om de teksten van een Tweeling te weerleggen. Tweelingen zijn prima docenten, advocaten en journalisten. Soms zijn tweelingen ook erg analytisch ingesteld. De Tweeling houdt niet van poespas en kan zich daarom ook goed vinden in wetenschappelijke beroepen.

De Tweeling voelt zich het beste in een gebied vol afwisseling. Tweelingen houden zich graag met tien dingen tegelijk bezig en hebben daarom een hekel aan zaken die te lang duren. De Tweeling heeft continu nieuwe prikkels nodig om zichzelf goed te kunnen uitten. Ondanks dat de Tweeling soms snel op iemand uit gekeken kan zijn, betekend dit niet dat de Tweeling geen behoefte heeft aan gezelschap. De Tweeling heeft er namelijk een hekel aan om alleen te zijn.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Tweeling

.

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop