VISSEN


VISSEN
Mensen die als sterrenbeeld Vissen geboren worden,  zijn vaak vriendelijk en hebben erg veel geduld. Ook is het zo dat een Vis gezien  als gul gezien wordt en zijn ze vaak gezind met een goed humeur. Vissen kunnen andere mensen goed aanvoelen en zijn erg sympathiek. In relaties zijn Vissen bijna nooit egoïstisch. Zij denken vaak eerst aan een ander, voordat zij aan zichzelf denken en geven meer dan ze nemen. Een Vis is loyaal aan zijn of haar partner, maar ook aan vrienden en personen die veel betekenen.

Vissen werken graag zelfstandig of onder iemand. Dit is omdat Vissen zich vaak veel zorgen maken, waardoor het geen geschikte leiders zijn. Aangezien Vissen veel inlevingsvermogen hebben zijn dit vaak perfecte architecten en advocaten. Ook zijn Vissen wegens het sympathieke voorkomen op hun plaats in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Een Vis is veelzijdig en zou zich in meerdere banen thuis kunnen voelen. Het kan voorkomen dat jonge Vissen in het begin van het leven moeite hebben met het kiezen van een juiste baan, omdat  er zoveel mogelijkheden en dromen zijn. Het sterrenbeeld Vis kan zich terugtrekken in hun eigen droomwereld. Dan vergeten ze alles om hun heen en kunnen ze de creatieve geest een uitweg geven. Iets wat zich dan later vaak kan uiten tot een uitbarsting in bijvoorbeeld muziek of kunst.

Alleen zijn, dat is iets waar Vissen goed tegen kunnen. Vissen zijn vaak echte dromers en houden van mysteries. Maar Vissen hebben een hekel aan kritiek en betweters. De wil van Vissen kan nog wel eens zwak zijn en laat zich vaak makkelijk misleiden. Andere personen kunnen soms moeite hebben met de geheimzinnigheid van de Vissen. De vissen denken namelijk graag over dingen na en nemen niet elk gegeven voor zeker.

Klik hier voor de daghoroscoop van het sterrenbeeld Vissen

 

tags: astrologie, astro, horoscoop, daghoroscoop, dagelijkse horoscoop, astroloog, astrolijn, tarot, tarotkaarten, helderziende, liefde, verliefd, relatie, raadgever, sterren, spiritueel, levensweg, voorspelling, ziel, sterrenbeeld, polariteit, karma, meditatie, reincarnatie, betekenis sterren, gezondheid, pijn, verdriet, esoterische astrologie, spirituele astrologie, vaste sterren, planeten, zon, sterren, zielsniveau, toekomst, wat brengt de toekomst, jaarhoroscoop, jaar horoscoop, voorspellen, toekomst voorspellen, astro

Alle rechten van tekst en inhoud behoort tot dagelijksehoroscoop.eu, tenzij anders vermeld. - privacy policy

 © 2024 Dagelijksehoroscoop